Menu

(Online) behandelingen

Je wilde altijd al een high end product gebruiken, maar het is zo prijzig in de winkel. En als de verkoopster je dan eindelijk zover heeft gekregen en jij het koopt, dan blijkt het niet zo fijn te zijn als verwacht. Maar ja, wat kun je er nog mee?

“Try before you buy”

Omdat je hebt al genoeg producten hebt staan, zonder beloofd resultaat

Nadat je een “party” hebt gehad van een bepaald kunststofbakjesmerk heb je ineens minder vriendinnen ; -) en al helemaal geen mensen meer die ooit nog wat bij jou thuis willen doen.
Maar zij hebben nog nooit een workshop gehad met mijn producten!

Ik laat niet alleen dingen zien, maar je mag het ook allemaal proberen, voelen, ruiken, ervaren, en soms zelfs proeven. Ik noem het dan ook echt een workshop…..want je moet er zelf mee aan het werk! Maar natuurlijk help ik je wel om er een fijn resultaat uit te krijgen.

Wil je liever een 1 op 1 behandeling, dan kan dat natuurlijk ook!

Hoe kun je aan een workshop meedoen?

Online workshop met vrienden en vriendinnen

Soms, zoals nu met het COVID-19 virus, kun je de deur simpelweg niet uit. En terwijl meer en meer winkels sluiten, wil jij eigenlijk best wat meer weten van huidverzorging en etherische olie.
Sowieso is het veel te lang geleden dat je weer eens gezellig samen kwam met vrienden.

Dit hoeft helemaal geen probleem te zijn. Met wat informatie die jij en je gasten geven kan ik al heel wat samples toesturen. Hiermee gaan we gezamenlijk, in een beschermde online omgeving, aan de gang. Dus alleen jouw eigen vrienden en/of vriendinnen kunnen elkaar zien.

Voordeel

 • Je hoeft je van te voren niet helemaal om te kleden.
 • Geen reistijd
 • Geen drankjes of snacks voor gasten hoeven inkopen
 • Als gastvrouw/heer je cadeau ontvangen
 • Korting
 • Aankopen met garantie
 • Gratis verzenden
 • Gezellig

Nadeel

 • Je kunt alweer je nieuwe schoenen niet subtiel showen
 • Meer tijd voor jezelf
 • Je kunt de wijn en snacks van je gasten niet proeven
 • De jaloerse blikken van je gasten
 • Nu kun je nog meer kopen!
 • Waar moet je met je foute-aankoop-frustratie heen?
 • Geen nadeel te bedenken

Sluit aan bij een geplande workshop

Sluit gezellig aan bij een volledig door ons georganiseerde workshop. Je bent in je eentje van harte welkom maar uiteraard ook met meerdere personen. Kies een thema dat bij jou past en geniet van een leuke, informatieve bijeenkomst in een een informele en ongedwongen sfeer.

Zou je liever even één op één de mogelijkheden bespreken voor specifieke problemen van jou of je gezin? Neem dan contact met mij op zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken.

Workshop bij jou thuis met jouw gezelschap

Nodig als gastvrouw/heer een aantal mensen uit die geïnteresseerd zijn in in de producten zodat dit ook hun leven kan verrijken. 

Ik kom graag bij je langs en verzorg een volledige workshop over een thema dat jij kiest. En bovendien ontvangt de gastvrouw/heer een mooi cadeau.

Liever één op één kijken naar ondersteuning voor jou en je gezin, dat kan ook. Neem dan contact met mij op zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken.

Workshop bij mij op locatie voor jouw gezelschap

Heb je vrienden, familie of collega’s die je kennis wilt laten maken met de producten maar heb je geen locatie? Geen probleem, maak dan gebruik van mijn locatie. 

Nodig de mensen uit bij mij thuis.. Jij bepaalt het thema en wij verzorgen de rest. Als dank ontvang jij ook nog eens een leuk presentje

Vind je het fijner dat we met z’n 2’n de mogelijkheden voor jou en je gezin bespreken, dat kan ook. Neem dan contact met mij op zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken.

Welke workshops spreken jou aan?

Huidverzorging

Ik graag bij je thuis om een passende huidverzorging bij je te proberen.
Je denkt misschien dat je weet hoe een cleanser werkt, maar is dat ook zo? En waarom zou je een SPF gebruiken in je verzorging en make-up?
Als je een hele gevoelige huid hebt, of acne, wat kun je dan gebruiken?
Zijn er ook middelen die de pijn en roodheid bij rosacea en couperose verminderen? Wat kun je doen tegen wallen en donkere kringen onder je ogen?

Zo deel ik graag nog veel meer tips die jouw huid weer perzik zacht maken. Nodig je daarbij minimaal 3, maximaal 6 volwassen mensen uit, dan beloon ik je ook nog met 1 of meer prachtige cadeau’s waar je gezelschap jaloers op zal zijn.

Make-up

Eerder omschreef ik al (kijk hier maar) dat je make-up pas echt mooi zit wanneer je je huid hebt verzorgd. Uiteraard wil je dan een passende make-up hebben. Niet alleen qua kleuren, maar ook passend bij de omgeving waar je heen gaat. Zo mag een make-up tijdens een feestje best wat zwaarder en meer toonbaar zijn dan tijdens je boodschappenronde in de supermarkt. Althans….zo doen veel dames het, ook dit is geen must. We proberen uit wat mooi bij je staat en waar jij je prettig bij voelt. Brows that wow? All eyes on you? Een kleurloze lipbalsem of toch die vuurrode lipstick?

Nodig je daarbij minimaal 3, maximaal 6 volwassen mensen uit, dan beloon ik je ook nog met 1 of meer prachtige cadeau’s waar je gezelschap jaloers op zal zijn.

“The best product you’ll ever work on is YOU!”

Jij bent een Miracle Under Construction

Parfum

Niets zo persoonlijk als een parfum! En wil je dan een parfum die uren lang blijft, of vind je het niet erg om wat vaker iets op te doen? Wil je een kant en klare parfum proberen? Of maak je liever zelf een persoonlijk parfum met enkel natuurlijke ingrediënten? Tijdens een workshop parfum leer je de werking van parfum kennen en wat een parfum voor je kan doen.
De workshop wordt aan maximaal 4 volwassenen tegelijk gegeven. Ook hierbij vergeet ik jou als gastvrouw/ man niet en neem een passend cadeau voor je mee.

De natuurlijke oplossing

We worden ons steeds meer bewust dat een gezonde levensstijl bijdraagt aan een gezond lichaam. Zou jij het leuk vinden hier wat meer op een laagdrempelige manier over te leren dan is deze kennisklas over de basisoliën heel geschikt voor jou.
Tijdens deze kennisklas leer je wat etherische oliën eigenlijk zijn en hoe je met etherische oliën veilig je gezondheid kunt ondersteunen. Vele jaren geleden werden kruiden en oliën al gebruikt voor medische doeleinden, ook in diverse culturen is het heel gewoon om je gezondheid te ondersteunen met natuurlijke producten.
Na afloop (ongeveer een uur) is er tijd om je persoonlijke vragen te stellen. Ik geef je vrijblijvend advies of we maken desgewenst een afspraak om je persoonlijk te informeren. De kennisklas krijg je kosteloos van mij cadeau wanneer je niet bekend bent met de mooie wereld van etherische oliën.
Heb je familie of vrienden die je dit ook aan wil bieden, dan vertel ik je graag over een extra cadeautje wat ik voor je klaar heb liggen.

Etherische rollerballs


Wat denk je van een workshop waar je een aantal super eenvoudige en effectieve oplossingen leert om je gezin en jezelf op natuurlijke wijze te kunnen ondersteunen?
Met wat basisinformatie over etherische olie vertel ik je graag hoe je deze oliën in kan zetten en hoe je met een paar eenvoudige etherische oliemengsels je gezondheid naar een hoger niveau tilt.
Boost bijvoorbeeld je humeur, verbeter de spijsvertering, ondersteun het immuunsysteem, zorg voor slaapondersteuning, en de lijst gaat maar door!

De kosten zijn €5,00 per Rollerball- blend en je kunt maximaal 3 melanges naar keuze maken. Het aankoopbedrag van de rollerballs krijg je retour bij aankoop van oliën (contant, Tikkie of bankstorting op de zelfde dag als de aankoop van een olie).