Menu
Diffuser Blends / Etherische Olie

Wild Orange diffuser blends

Wild Orange is een sterke, zoete, citrusaroma die thuishoort tussen mijn rijtje favorieten. Deze sinaasappel etherische olie heeft een frisse geur en energieke werking. Met Wild Orange olie in mijn diffuser is mijn stemming in no-time verhoogd. Niet zo gek: deze olie zit bomvol met limoleen, een stofje die het humeur bevorderd en opbeurende gevoelens geeft.

Gevoelige kinderen en volwassenen zijn vaak dol op Wild Orange dankzij de vermindering van overprikkeling. Kinderen met boze buien door te veel spanningen en slechte slaap kunnen meer rust ervaren met Wild Orange.

Een essentiële olie om in je verzameling te hebben wanneer je houdt van een frisse geur met therapeutische werking. Wild Orange etherische olie is makkelijk te combineren met heerlijke resultaten. Ik heb mijn favoriete aroma mengsels met Wild Orange voor je uitgewerkt.

Energizing Orange

Grapefruit

Grapefruit olie is een citrusolie die zorgt voor meer zelfacceptatie en balans. De olie stimuleert je humeur,maakt je vrolijker en werkt, door de aanwezigheid van limoleen, flink op het mentale vlak door zijn stress verminderende werking.

De olie kan veel troost geven bij en wordt veel ingezet bij het accepteren van je eigen-ik. Met Grapefruit olie kan je makkelijker jezelf accepteren en vind je het balans weer terug.

Grapefruit olie wordt tijdens eetproblematiek ingezet om je relatie met voedsel te verbeteren en helpt om patronen (bijvoorbeeld een drugsverslaving) te doorbreken.

Peppermint

Pepermunt olie kan aromatisch gebruikt worden om prikkels van de zintuigen te verlevendigen. Peppermint olie bevorderd een gevoel van energie. Dit komt onder andere door zijn belangrijkste component: menthol. Menthol bevat een stimulerende eigenschap die bijdraagt om aandachtig, alert en bewust te blijven.

De frisheid van Peppermint helpt om mentale vermoeidheid te verlichten. Ideaal tijdens het studeren, maken van lange autoritten of luisteren naar een college.

In een diffuser heeft Peppermint olie de kracht om de lucht te zuiveren, humeur te verbeteren en focus te bevorderen. Bij boosheid, somberheid en opvliegers kan de aromatische werking van pepermunt deze klachten verminderen.

Sweet Citrus

Lime

Limoen olie heeft een frisse geur en wordt voor veel doeleinden gebruikt. Lime olie bestaat uit limoneen, een chemische component die bekend staat om zijn zuiverende eigenschappen. Door Lime te diffusen voel je de lucht rijker worden.

Bèta-pineen, een ander stofje in Lime olie, zorgt voor de vermindering van droevige gevoelens. Dit stofje draagt bij aan de chemische balans in je hersenen waardoor het makkelijker wordt om emoties een plekje te geven.

Lemon

Lemon is een goede antioxidant die je spijsvertering ondersteunt. Hoewel je deze olie intern als topisch kan gebruiken, merk je in een diffuser dat Lemon olie ook een therapeutische aromatische werking heeft.

Met Lemon maak je je hele kamer fris. Je merkt door de componenten in deze olie, zoals limoneen en bèta-pineen, dat je vrolijker wordt. Gevoelens als vermoeidheid, somberheid en stress worden minder door deze olie te diffusen.

De limoneen in Lemon olie heeft niet alleen een reinigende werking op de keukentafel maar werkt ook reinigend op cellulair niveau. Lemon olie in de diffusen zorgt voor een intens vrolijk gevoel.

Calm Orange

Ylang Ylang

De warme en zoete bloemengeur van Ylang Ylang olie helpt om spanningen en angstgevoelens te verminderen. Caryophyllene en germacrene, de twee hoofdbestandsdelen in Ylang Ylang, zorgen voor een kalmerend en rustgevend effect.

Ylang Ylang olie kan in een diffuser gebruikt worden om angstgevoelens te verminderen. Het gebruik van deze etherische bloemenolie in een diffuser, helpt je om een optimistisch perspectief te bieden.

Clary Sage

Clary Sage olie heeft een krachtige, houtachtige geur met kruidige roots. Voor vrouwen is deze olie een absolute go-to om in de diffuser te druppelen. Clary Sage laat je harmonieus tot rust brengen en zorgt voor een gezond hormonaal balans.

De geur van Clary Sage in de diffuser kan je helpen om tot een betere nachtrust te komen maar helpt ook geweldig bij een zwakke spijsvertering, stevige hoest en pijnlijke keel.

De emotionele werking van deze geur zorgt dat je je makkelijker kan openstellen om een ander perspectief te krijgen. Dankzij deze aroma ervaar je meer creativiteit en krijg je beter inzicht op jouw unieke talenten.

Wild Wanderlust

Tangerine

Tangerine olie wordt veel gebruikt in baksels en (zelfgemaakte) schoonmaakmiddelen. Vanwege de zoete geur van deze citrusolie is dat niet zo heel gek. Tangerine olie heeft reinigende en zuiverende eigenschappen dankzij de chemische werking van limoneen.

De geur van mandarijn uit de diffuser heeft een flinke therapeutische werking op emotioneel vlak. Het helpt mee aan een vrolijke stemming en kan de stemming doen opbeuren. De aroma van Tangerine is geweldig om een schone en uitnodigende te creëren.

Sandalwood

Sandalwood wordt veel gebruikt om te mediteren. Niet zo gek dankzij de zoete en houterige geur. Santalol, hoofdingrediënt van Sandalwood olie, staat bekend een sfeer te creëren waarbij rust en kalmte centraal staat.

Santalol in Sandalwood olie heeft een grondend effect. Je zou kunnen zeggen dat je meer in je lijf treedt; meer in het hier en nu. Drukke gedachten verdwijnen met deze etherische olie naar de achtergrond.

Je merkt dat Sandalwood in de diffuser je helpt te kalmeren, stemming harmoniseert en balans brengt in je emoties. Na een lange dag kan Sandalwood een perfecte etherische olie zijn om jezelf klaar te maken voor de nachtrust.

Mountain Air

Patchouli

De geur van Patchouli is sterker dan verwacht en weet je aandacht te trekken. Patchouli is onderdeel van de mint-family en is aanwezig in de kamer. Deze olie heeft een zoete, muskachtige geur en haal je er zo uit.

Patchouli olie heeft ook een grondende werking. Hoewel het chemische hoofdingrediënt anders heet, namelijk patchoulol, hebben de effecten flink wat weg van Sandalwood.

Patchouli olie heeft een grondend effect op de emoties. Deze olie heeft een stress verminderende werking en kan je energiek laten voelen wanneer je deze gebruikt in een diffuser.

Frankincense

Frankincense olie staat bekend als de koning van de etherische oliën en worden veel gebruikt in de geur- en etherische olie-industrie.

Frankincense nodigt uit om negativiteit los te laten en bewuster te worden van eigen competenties. De aromatische werking voelt liefdevol aan op een nostalgische manier.

Dankzij de aanwezigheid van aplha-pineen is Frankincense emotioneel kalmerend en stabiliserend. Wanneer je Frankincense olie gebruikt in een diffuser zal je merken dat een staat van rust je tegemoet komt.

Tip! Sla deze pagina op om je favoriete Wild Orange diffuser blends terug te vinden.

Alle pure etherische oliën die ik gebruik zijn onverdund en hebben een therapeutische werking op emotioneel en fysiek vlak. Graag help ik je om deze pure oliën met groothandelsprijs (25% korting) in te kopen en extra informatie te geven. Stuur me een berichtje, bel of app me voor vrijblijvende informatie.

No Comments

    Leave a Reply