Menu

Over MUC

MUC  staat voor Miracle Under Construction, een wonder in aanbouw dus.
Voor de mensen die mij al langer kennen is MUC geen vreemde naam, ik gebruikte de afkorting 15 jaar geleden al voor allerlei nicknames waarbij UC dan meestal voor UnderCover stond : -)
Nu presenteer ik met trots mijn bedrijf Miracle Under Construction, waar geen centimeter van undercover hoeft te gaan.

Voorheen voelde ik mij als werknemer vaak niet op mijn plaats. Ik ben een echt gevoelsmens en voel per direct aan of de sfeer waar ik ben goed is of bijvoorbeeld gespannen. Zeker bij grotere bedrijven met veel medewerkers, waarbij veel opgekropte stress was, gaf mij dat vaak een onbehaaglijk gevoel. Ik wilde zorgen en ont-zorgen en met een baan als secretaresse en assistent directeur kun je dan behoorlijk je ei kwijt. Maar toch….er bleef iets knagen. Want alles gaat uiteindelijk toch om productie, niet om de mens daarachter.

Dus hoe ga je dat dan doen in een werkomgeving? Dat is een goede vraag die ik mijzelf jarenlang heb afgevraagd. Want met een kantoorbaan kom je niet tot je eigen kern qua dienstverlening. Tot het moment dat ik heel zeker wist dat ik een ander pad in moest gaan.

En hier ben ik dan, met mijn eigen bedrijf, als een wonder in aanbouw (Miracle Under Construction), wat doorgroeit in een liefdevolle dienstverlening voor ieder die dat nodig heeft.