Menu

Over Jolanda

Het zorgen voor en ont-zorgen van mensen heeft altijd al in mij gezeten. Als kind mocht het mijn knuffels al aan niets ontbreken en namen ze de beste plaats in mijn bed in. Tijdens mijn jeugd was ik het luisterende oor voor iedereen met liefdesverdriet of ouders die te weinig zakgeld gaven ; -) Ook tijdens eerdere werkzaamheden wilde ik altijd wel iets extra’s doen om het de ander aangenamer te maken, zonder mijzelf te verliezen. Het is simpelweg iets wat goed voelt!

Daardoor werd het mij meer dan duidelijk dat ik mijn fancy kantoorbaan moest laten voor wat het was en mijn passie moest gaan uitvoeren: mensen helpen, verzorgen en ont-zorgen.

Het is namelijk mijn overtuiging en ervaring dat je jouw leven kunt verbeteren als je bereid bent hier iets voor te veranderen. Geen zweverig gedoe of vreemde moeilijke woorden, maar met 2 voetjes op de grond en een nuchtere kijk op dingen.

Wacht niet tot het wonder gebeurt, maar werk aan het wonder! Jij bent een Miracle Under Construction!

Zelf kwam ik pas in verandering na een periode waarin ik heel ziek was. Jaren lang heb ik getobd met een gevoel van falen, afwijzing, verdriet, en zware gevoelens doordat ik de dingen lichamelijk niet meer kon als voorheen. Door o.a. medicatie ging ik ook nog eens van maatje 34 naar maat 46/48. Ik kan je vertellen, dat deed mijn ego geen goed.

Ik zal hier niemand vervelen met het hele traject, maar uiteindelijk heb ik mijzelf herpakt, ben weer op ontdekking gegaan en vond ik gezonde producten die mijn leven weer verrijkten. En dat is precies wat ik je wil bieden… een verrijking in jouw leven!

Vanuit het bedrijfsleven weet ik dat je de dingen goed moet doen, of helemaal niet. En aangezien ik graag het naadje van de kous weet wat mijn werk betreft, ben ik mij gaan verdiepen in de diensten die ik nu aan mag bieden.

De kwaliteit van mijn kennis en producten, bepaalt de kwaliteit van jouw leven.

Skincare en cosmetica

Als één van de eerste productadviseurs vanuit de Verenigde Staten heb ik in Nederland deze cosmeticalijn verder op de kaart gezet. Het wiel opnieuw uitgevonden zogezegd, maar dan wel met een Michelin band. Daar kwam heel wat theorie bij kijken, wat er voor zorgde dat ik onze producten door en door ken. En ik kan u melden, het zijn pracht producten! Allen gemaakt op wetenschappelijk niveau, klinisch getest en met een natuurlijke basis. Door deze theorieën dan ook nog veelvuldig in de praktijk uit te mogen voeren, heb ik mij mogen specialiseren in al onze huidverzorgingslijnen, serums en make-up.

Natuurlijke verzorging voor lichaam en geest

Doordat ik mij heb verdiept in de natuurlijke manier van huidverzorging en gezondheid, kwam ik uit op andere natuurlijke manieren om bijvoorbeeld huidveroudering tegen te gaan. Dit wilde ik alleen als het 100% natuurlijk en zuiver zou kunnen. E voilà… deze heb ik gevonden en mijn certificaten hiervoor behaald.

Met een juist protocol, gemaakt op jouw fysieke en mentale kwesties, masseer ik jou met 100% natuurlijke producten, (zonder conserveringsmiddelen, alcohol, parfum, recyclebaar en niet getest op dieren)

De combinatie tussen beide producten is bijna eindeloos, maar ook op zichzelf staand zijn beide zó goed van kwaliteit dat dit ook voor jouw leven een verschil kan gaan maken.

Ik nodig iedereen bij dezen dan ook uit om contact te leggen en vrijblijvend te bespreken wat ik voor jou kan betekenen. Tot snel!

Liefs, Jolanda