Menu

Korting- accounts

Ben jij, samen met je vrienden/vriendinnen, bijna geobsedeerd door het hebben van de nieuwste must-have schoonheidsproducten met een natuurlijke basis, maar vechten jullie om de rekeningen te betalen, laat staan ​​de luxe extra’s? Dan is dit misschien wel iets voor jou!

Het is uiteraard heerlijk om je te laten vertroetelen en het is mijn passie om dit bij jou te mógen doen. Maar als je bepaalde producten heel vaak gebruikt of er misschien wel zelf mee wil gaan werken, dan wil je uiteraard inkopen met korting of zelfs groothandelsprijzen.

Wat begon als een hobby, is nu mijn passie!

Creëer luxe, gezondheid en wellness op voordelige wijze

Met kortingen tussen de 25%, 50 en soms zelfs 60% of gratis producten lijkt het mij raadzaam om hier eens contact met mij over op te nemen. Kom je als klant al vaker langs, dan bied ik het je ook zeker zelf aan.

Wat nou als….?

Tot zover klinkt het goed he?! Maar ik zie je denken….Wat nou als ik inkoopt met die korting, hoe moet dat dan verder?

Hoe gebruik je dit product ook al weer?

Of je er nou een bepaalde diffuserblend zoekt, of alleen wil weten of je een bepaalde crème ook ‘s-nachts op je gezicht kunt smeren, je bent nooit alleen! Sowieso beantwoord ik zelf graag al jouw vragen, maar ook ik ben niet alleen. Er staat een heel team klaar om je altijd te blijven helpen en er is voldoende documentatie zodat je heel vaak zelf het antwoord al kan vinden.

Wat kan je met zo’n korting- account?

Naast dat je in kunt kopen met fikse kortingen zijn er ook vaak extra aanbiedingen. Zo is er elke maand een product met extra korting, en zijn er naast de vele kortingen gratis producten te verdienen.

Kan ik zelf werken met deze producten?

Ja ook dat kan! Ik ben er zelf een goed voorbeeld van. Of je nu €100,00 per week extra wil verdienen of hoofdkostwinner wil worden… het kan allemaal. En ook hierbij sta je nooit alleen! Wat zou jij doen met wat extra inkomsten? Opzij leggen? Op vakantie? Toch die nieuwe schoenen kopen?
Ik vertel je er graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Moet ik nu elke maand verplicht voor honderden euro’s inkopen?

Ja graag! ; -) Maar het hoeft natuurlijk niet! Je begint met een starterspakket/ order en we bespreken wat jouw plannen zijn. Maak je nooit zorgen over verplichtingen, want ik kan je gelukkig nergens toe dwingen.

Kan ik met een klein budget beginnen?

Natuurlijk! We kijken samen wat je nodig hebt om te kunnen beginnen met een wat kleiner budget. Neem even contact met mij op, dan bespreken we dit vrijblijvend.

Kan ik alleen voor de behandeling betalen als ik mijn kortingsproducten meeneem?

Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Hierbij ga ik er vanuit dat het korting- account via mij is aangeschaft. Mocht dat niet zo zijn, ook dan kunnen we het bespreken.

Het zou makkelijk zijn als ik je een linkje geef met wat nummers en je vertel hoe je zo’n kortingsaccount aan moet maken. Maar ik wil je graag blijven kunnen ondersteunen, van begin tot eind, zodat je er nooit alleen voor staat. Dus wat denk je er van? Zal ik je wat meer uitleg geven? Maak even contact met mij en ik help je aan de beste producten tegen de laagste prijzen!

Tot snel,

Liefs, Jolanda