Menu

Make-up

Hoewel een goede huidverzorging essentieel is, willen de meeste dames onder ons ook nog wel wat make-up gebruiken. En ja dames (en heren), daar gaat ze weer…make-up zit pas mooi als de huidverzorging goed is ; -)

Maar laten we er even vanuit gaan dat deze stap genomen is. Wat is dan je doel bij het gebruiken van make-up?

De één wil dit met een zo natuurlijk mogelijke uitstraling, voor de ander betekent dit dat de huid er volledig egaal uit moet zien. Wat je voorkeur ook is, alles is mogelijk met mijn producten.

Is make-up slecht voor je huid?

Heb je net je hele skincare routine op orde, ziet je huid er gelukkig weer stralend uit, dan wil je geen rommel meer op je giecheltje smeren. Maar een mooie verzorgende CC- cream voor een natuurlijke verschijning, of een dekkende foundation om een vlekkeloze huid met een egale dekking te krijgen, dat willen we wel!

En juist daarom wil ik je graag, zonder enig risico, deze make- up laten ervaren.

Zonder risico’s, dus wat houd je tegen?

Altijd garantie, ook als het product gebruikt is.

Minerale make- up

Minerale make-up is natuurlijke make-up op basis van mineralen.
De make-up die mijn voorkeur heeft bevat vijf verschillende types mineralen: ijzeroxide zorgt voor de kleurpigmenten, mica zorgt voor de glans, zinkoxide en titanium dioxide beschermen te huid tegen de zon. Boornitride is mijn favoriete mineraal want zeer reflecterend.

In tegenstelling tot synthetische stoffen worden mineralen door de huid herkend, waardoor ze die niet gaan irriteren en poriën niet verstoppen. Minerale make-up zorgt voor voldoende dekking en bevat veel pigmenten. De make-up kan zowel droog als nat aangebracht worden voor een meer intens en baked resultaat.

Iedereen kan minerale make-up dragen maar voor wie huidproblemen heeft, is het dé oplossing. Veel vrouwen die last hebben van acne, verstoppen hun huid onder een laag make-up.

Synthetische make-up kan de huid irriteren en poriën verstoppen waardoor het probleem uiteindelijk alleen maar erger wordt. Hierdoor wordt er dan weer meer gesmeerd met als resultaat, een vicieuze cirkel.

Foundations

Keuze uit 36 vloeibare foundations in een hydraterende of matterende afwerking

De Mary Kay foundations, ook die in poedervorm, hebben een uitstekende dekking.
Naast mineralen als mica bevat zij, boriumnitride en dimethicon die zorgen voor een glad en zijdezacht gevoel op de huid en een langere en mooiere dekking.

De TimeDe TimeWise Luminous 3D™ foundation met het Age Minimize 3D™ complex gaat verder dan een onzichtbare verbinding met jouw huidskleur – voor schoonheid die geen leeftijd kent. De teint ziet er smetteloos en jonger uit, de foundation voelt gewichtloos aan en ziet er de hele dag natuurlijk uit.
Daarnaast heeft het ook een kalmerende werking op de huid en hydrateert 12 uur lang. De formule bevat lichtreflecterende mineralen plus jojoba voor langhoudend comfort.
Het complex bevat ingekapseld resveratrol, vitamine B3 met dubbele werkkracht en een anti-aging peptide.

De make-up voelt goed op de huid, zelfs als je last van acne, psoriasis of rosacea hebt. Mineralen zijn rijker qua pigmenten dan synthetische producten waardoor ze perfect geschikt zijn om vitiligo, wijnvlekken of hyperpigmentatie te bedekken.

Nieuwsgierig geworden?

Kom meer te weten over de nieuwste make-up- en huidverzorgingstrends van Mary Kay en bezoek mijn Persoonlijke Mary Kay® WebSite. Ook daar kun je jezelf laten informeren en alle producten vinden. Er zijn veel voordelen die rondkijken via deze pagina te bieden heeft. Denk hierbij aan:

  • ♥ Huidverzorgingsadvies op maat
  • ♥ Producten voor aankoop vrijblijvend testen
  • ♥ Virtual makeover (om online te kunnen testen)
  • ♥ Omruilgarantie
  • ♥ Aanbiedingen die bij jouw persoonlijke wensen passen
  • ♥ Geweldige voordelen bij het boeken van een workshop
  • ♥ Hulp bij het kopen van cadeaus
  • ♥ Communicatie via E-mail, Whatsapp, telefonisch of persoonlijk – je kiest de communicatievorm van jouw voorkeur

Mocht je nu direct iets op de website vinden wat je interesse wekt… stuur mij dan even een (Whatsapp) berichtje. Ook daar kan voordeel uit gehaald worden : -)

Er zijn ruim 200 producten van hoge kwaliteit in vier categorieën. Er is huidverzorging, make-up, lichaamsverzorging en geuren (parfum en eau de toilette), voor hem en haar. Deze worden uitsluitend door een adviseur verkocht.

Waarom? Omdat ik zeker wil weten dat jij als klant het perfect passende product krijgt én de juiste manier krijgt uitgelegd om dit te gebruiken.

Het is als klant toch ook geweldig te weten dat je bij vragen altijd contact met mij op kan nemen, ook in het weekend, en snel antwoord krijgt? En omdat ik jou en je huid heb leren kennen, weet ik ook welke producten voor jou interessant kunnen zijn, of juist niet gebruikt moeten worden.

Klik hier om terug te keren naar huidverzorging & make-up.