Menu

MUC + Verzorging

Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt. Daarom wil ik jou met alle liefde alles vertellen, laten zien, ruiken en vooral laten voelen wat mijn producten voor jou kunnen doen.

Tijdens jouw consult kijk ik naar de behoefte van je huid. Door een, voor jou persoonlijk, passende huidverzorging en mooie make-up ga je stralend de deur weer uit. Welke huidverzorging er exact nodig is voor de behoefte van jouw huid wordt bepaalt tijdens mijn analyse. Deze wordt gedaan doormiddel van een huidscan en mijn jarenlange expertise.

Verzorging is GEEN make-up

Verzorging is een noodzaak, make-up is een luxe.

Nadat de analyse is gemaakt, kunnen we de producten gaan toepassen en proberen. Dankzij de garantie op mijn producten hoef je niet bang te zijn voor een crème die niet aan je verwachtingen voldoet. Geen foundation meer die volgens de drogisterijverkoopster prachtig stond, maar waarvan jij thuis in de spiegel dacht dat er een Oompa Loompa naar je stond te kijken.

Je koopt zonder risico’s en een try before you buy.

Willy Wonka en zijn Oompa Loompa’s

De eerste indruk

Wat is het aller eerste waar je naar kijkt als je iemand spreekt? Precies, naar iemands gezicht! Het klinkt keihard, maar zo werkt ons brein nou eenmaal. Dit is wat er gebeurt als je iemand ontmoet:

In enkele seconden vormen anderen een beeld over jou. Op die grond beslissen anderen of jij “de moeite waard” bent. In nog eens 2 of 3 seconden onderzoeken ze die hypothese. Pas als anderen met je aan de praat raken gaan zij, na een minuut of 10, een mening vormen of je wel of niet aardig zou kunnen zijn. Malcolm Gladwell heeft er op de universiteit van Toronto een hele studie van gemaakt en boeken over geschreven.

Uit onderzoek dat Frank Bernieri heeft gedaan aan de universiteit van Oregon, blijkt dat de non-verbale communicatie, dus alles zonder spraak, 93% scoort. Uiterlijke verzorging, dus ook aan je gezicht, scoort daarbij aanzienlijk hoog.

“Ik ben zoals ik ben, zo moeten ze mij maar accepteren!”

Zo’n loze kreet….je was ook ooit een luier-poepende baby. Werk aan jezelf!

Door een verkeerde verzorging toe te passen of loze kreten als; “ik ben zoals ik ben, dat moet iedereen maar accepteren”, doe jij jezelf echt te kort! Een minimale verandering in je dagelijkse routine kan je leven op meerdere vlakken zoveel positief veranderen.
Enig idee hoelang mensen er over doen om terug te komen op hun eerste indruk? Ik heb een vervelende mededeling voor je; de meeste komen er nooit op terug of pas na langere tijd. Zonde toch?

De jij in jezelf terugvinden bij MUC

Misschien denk je: “Ik wil mezelf niet anders voordoen dan ik ben.” Dat hoeft ook niet! Als jezelf schoonhouden en verzorgen voor jou inhoudt dat je je anders voordoet, gaan we samen jouw waarden ten opzichte van jezelf veranderen ; -)

Jezelf verzorgen is o-zo belangrijk. Hoe je dat het best kan doen en toch jezelf blijven, leer ik je graag.

Klik hier om terug te keren naar huidverzorging & make-up.