Menu
Huidverzorging

Eye Patches: Werk je wallen weg (ook voor mannen)

Op sommige ochtenden hebben we meer nodig dan koffie om wakker te worden en om er verfrist uit te zien en te voelen. Ik heb veel producten geprobeerd, maar het is moeilijk om er een te vinden waarbij het lukt.

Nou, mijn zoektocht is nu voorbij! Hierbij de introductie van de Mary Kay® Hydrogel-Eye Patches, een instant extraatje voor je vermoeide ogen. Ze werken echt!

Deze Mary Kay Hydrogel-Eye Patches zijn direct herstellende gelpleisters die je huid een verfrissende boost geven. De pleisters gebruiken het ingrediënt glycerine, geeft een hydraterende werking op de huid en helpt bij vochtverlies. Dit helpt de wallen en dofheid rond de ogen te verlichten!

Elk gevoel van droogte verdwijnt nadat ik deze onder mijn ogen heb gelegd. Het geeft me direct een verkoelend gevoel en geeft mijn ogen een “wakkere” uitstraling. Het is echt een kopje koffie voor je ogen (maar bevat geen cafeïne hoor!).

Iets wat ik zo fijn vind aan deze Eye Patches, is dat ze dermatologisch en oogheelkundig zijn getest, evenals getest op huidirritatie en allergie. Ze zijn niet- comedogeen, dus ze verstoppen de poriën niet. Ze zijn ook geschikt voor gevoelige ogen en dragers van contactlenzen. Deze patches zijn geschikt voor alle huidtypes, dus er is geen reden om ze niet te proberen. Je krijgt 30 paar in één pot.

De patches zijn zo gemakkelijk aan te brengen en leuk om te gebruiken. Zorg er eerst voor dat je gezicht gewassen en schoon is zonder een ander product of crème op je gezicht. Vervolgens gebruik je de meegeleverde spatel om de patches onder elk oog te plaatsen (zorg ervoor dat het smallere uiteinde naar de binnenkant van je oog is gericht). Laat ze 20 minuten intrekken en voel de magie gebeuren!

Daarna verwijder en gooi je de ooglapjes weg en masseer je voorzichtig de overgebleven gel in je huid. Voilà – de gehele dag opgefriste ogen!

TIP! Als je een super verfrist gevoel wilt, bewaar ze dan in de koelkast. Ze zijn in het begin erg koud maar daarna voelt het extra goed!

De Mary Kay® Hydrogel-Eye Patches zijn net gelanceerd, in januari, en een grote hit. Ik raad ze ten zeerste aan om ze te proberen. En met de garantie die geboden wordt is dat nog zonder risico ook!

No Comments

    Leave a Reply