Menu

Consult zorgeloos totaalpakket

Misschien ben je eerder geweest voor een andere behandeling of hebben we elkaar al even telefonisch gesproken over jouw wensen, maar een nadere kennismaking is wel zo leuk. Dus we beginnen ons consult op het moment dat je mijn studio binnen stapt met een drankje, waarbij ik jou nogmaals uitleg wat we gaan doen.

Door de vragen die ik je eerder gesteld heb kan ik een geheel persoonlijke behandeling, specifiek voor jou maken. Met deze persoonlijke aanpak zorg ik ervoor dat je de beste behandeling krijgt die aansluit bij je situatie en huidtype en eventuele klachten.

We beginnen de gezichtsbehandeling vervolgens met een reiniging. Hierna volgt een gezichtsscan op het gereinigde gezicht, want alleen dan kan ik goed waarnemen in welke conditie jouw huid verkeerd. Na deze inventarisatie bespreken we de mogelijkheden om jouw huid te verbeteren. We kunnen diverse problemen aanpakken zoals bijvoorbeeld onzuiverheden van de huid, huidbarrières (vocht- of vet problemen) of een vermoeide en stressgevoelige huid.

“Samen op weg, terug naar jezelf”

Vind jezelf terug bij MUC, want jij bent een Miracle Under Construction

Na de reiniging van je gezicht en bijvoorbeeld een masker (afhankelijk van de afgesproken behandeling) gaan we verder met de massage die bij jou past.

Een touch massage is geen Zweedse massage, er wordt dus niet gekneed aan je lichaam. Maar door gebruik van de 100% etherische oliën heb je zelfs veel meer profijt. Deze massage is niet alleen een weldaad voor je lichaam, maar ook mentaal zal dit veel voor je doen. Dit komt omdat de massage gebruik maakt van je energiebanen (meridianen) en drukpunten (refelxzones) die balansverstoringen in je lichaam kunnen verbeteren.

Naast de rug worden daarom ook de voeten en vaak ook de oren behandeld. Want ook daar zitten drukpunten die veel voor jouw weldaad kunnen doen.

Na de massage is het tijd om even bij te komen en met volle energie naar de volgende stap te gaan. Tijdens een Lifting Bio-Cellulose masker met hyaluronzuur, masseer ik jouw handen met een etherische olie.

Nadat ik alle gezichtsbehandelingen bij je heb aangebracht en je genoten hebt van de massages is het tijd voor een perfect passende make-up. Of je nu gaat voor een natuurlijk uiterlijk of graag een ‘flawless”uitstraling wil, alles is mogelijk. We bekijken samen wat het beste bij jou past.

Welke behandeling wil jij?

Lees hier meer over het consult huidverzorging & make-up.
Lees hier meer over het consult touch massages.

Klik hier om terug te keren naar het Zorgeloos Totaalpakket.