Menu

Consult touch massages

Masseren is zoveel meer dan aangeraakt worden. Een goede massage ráákt je ook. Je geeft jezelf over aan de handen van een ander en dat brengt iets teweeg in jezelf.

Opgebouwde spanningen vloeien weg en je voelt je zachter, lichter en meer in balans. Het gaat misschien wat ver om te zeggen dat je na een massage anders in de wereld staat, maar er gebeurt wel heel veel. En dat voel je.

Heb je fysieke klachten, zit je niet lekker in je vel, is alles je te veel of heb je het gevoel dat je jezelf voorbij loopt? Dan is het misschien tijd om eens stil te staan bij jezelf. Om te kijken wat er nu eigenlijk aan de hand is. En wat je lichaam je al een tijdje probeert te vertellen.

Een gemiddeld eerste bezoek ziet er ongeveer zo uit:

We beginnen met een kort gesprek, zodat er rust, ruimte en misschien wel acceptatie ontstaat. Tijdens de massage begeleid ik je op de meest natuurlijke en krachtige manier die er is: via liefdevolle aandacht en helende aanraking. De spanningen en emoties die zich hebben opgebouwd worden zachter of vloeien zelfs helemaal weg.

Bij de massage wordt gebruikt gemaakt van verschillende soorten etherische olie die zorgen voor een ongeëvenaarde ervaring, waarbij de ontvanger weer helemaal in balans komt.

Drink na de behandeling meer dan voldoende water, zodat afvalstoffen op de juiste manier kunnen worden afgevoerd.

Lees ook; Wat kan ik verwachten?

Een weldadige massage van soms maar een kwartier en soms wel drie kwartier waarbij je even niets hoeft. Liggend onder warme handdoeken kan je lichaam zich heerlijk ontspannen, terwijl ik je rug, oren en voeten masseer en jou weer mentaal en fysiek naar jouw beste jij.
Terwijl je lichaam zich ontspant, ontspant ook je geest. Dat is het mooie van een touch massage. Geen fysieke druk uitoefenen maar wel de baten ervan krijgen.

Dit alles zonder zweverig gedoe, geen toverspreuken en al te moeilijke woorden, maar een eerlijke massage met een 100% eerlijk product en een perfecte werking op lichaam en geest.

Het is ongelooflijk mooi om te zien en te ervaren hoe het menselijk lichaam werkt, samenwerkt met de geest en signalen afgeeft. Je lichaam heeft je zoveel te vertellen! Ik zie het beetje als mijn missie om jou en je familie bewust(er) te maken van je lichaam, wat het je wil vertellen. En de kunst ernaar te luisteren.

Lees hier meer over het consult huidverzorging & make-up.
Lees hier meer over het consult zorgeloos totaalpakket.

Klik hier om terug te keren naar Touch Massages.